Logo-Inspirant
Logo-Inspirant
Contact

Hoe wil jij wonen?

Wat jij nodig hebt, bepaalt de woonondersteuning die je in Inspirant in 't dorp krijgt. Wij bekijken met jou wat er goed gaat en waar onze ondersteuning ervoor kan zorgen dat het nog beter gaat. Jouw mogelijkheden en vragen bepalen de inhoud van onze begeleiding. Wekelijks wat hulp bij je administratie en bij het organiseren van je huishouden kan al een belangrijk verschil maken

Soms is er meer nodig! De begeleiders zijn steeds in je buurt en doen heel wat dingen samen met jou. Ontbijten, de afwas doen, je activiteiten plannen en helpen als het moeilijk is. Ben je op zoek naar permanente begeleiding? Je woont in een leefgroep van negen à tien personen. We zorgen voor een gezellige inrichting, warmte en geborgenheid. Een écht thuisgevoel!


Wie iets zelfstandiger is en graag wat meer op een eigen kamer verblijft, kan terecht in onze groepswoning. Je woont er samen met anderen in een huis. Je beschikt over een grote kamer waar je je vrije tijd volgens jouw voorkeur doorbrengt.

Wens je zo veel mogelijk zelfstandig te wonen? Dat kan! Hierbij zoeken we samen met jou en je familie naar een eigen woonplek. Dit kan bijvoorbeeld in een huurwoning of studio in de nabije omgeving.
 


Neem contact op met

LindaCappelle -  - Wonen

Naam
Linda Cappelle

Adres
Bitterzoetlaan 5a, 8670 Oostduinkerke

Email 
Stuur een email

Telefoon 
058 53 38 55