In onze keukens wordt gezond, gevarieerd en vers gekookt.
Hieronder vind je het weekmenu.
SOEP | MIDDAGMAAL | AVONDMAAL | |||
Zaterdag | Tomatensoep | Kalkoenschnitsel - boontjes | Américain préparé | ||
Zondag | Groentesoep | Viskrokantje - wortelpuree | Vleessalade | ||
Maandag | Paprikasoep | Kalfsbroodje - spinazie i/d room | Kaas | ||
Dinsdag | Preisoep met balletjes | Prei-zalmpasta | Vleesbrood | ||
Woensdag | Knolseldersoep | Varkenshaasje - kroketjes - peer met veenbes | Vissalade | ||
Donderdag | Tomaat-venkelsoep | Worst - hutsepot | Kaas | ||
Vrijdag | Broccolisoep | Kalkoen cordon bleu - puree - gest.wortelen | Salami |
SOEP | MIDDAGMAAL | AVONDMAAL | |||
Zaterdag | Broccolisoep | Fusilli bolognese | Krabsalade | ||
Zondag | Tomatensoep | Stoofvlees - appelmoes | Kaas | ||
Maandag | Wortelsoep met croutons | Jagerschotel met witte kool | Kip-currysalade | ||
Dinsdag | Witloofsoep | Broccoli-hampasta | Salami | ||
Woensdag | Butternutsoep met kaas | Pladijsfilet - puree - sla/tartare | Américain préparé | ||
Donderdag | Prei-seldersoep | Kalkoenbrochet - frietjes - groentesaus met champignons, paprika en wortel | Hespeworst | ||
Vrijdag | Bloemkoolsoep | Kalfsworst - zurkelaardappelen | Kaas |